header-va-experience-branding-design-grafische-vormgever

Branding & Design

 VA Experience zorgt voor aantrekkelijke visuele communicatie uitingen door een ijzersterke huisstijl en grafische ontwerpen te creëren!

        Branding & Design

 VA Experience zorgt voor aantrekkelijke visuele communicatie uitingen door een ijzersterke huisstijl en grafische ontwerpen te creëren!

Va-Experience-design

Over mij!

Marjolijn is een vrouw die staat voor waar ze in gelooft en de kennis die ze heeft. Ze is een vrolijke, humoristische en rustige persoon die erg scherp en oplettend is in haar werk. Ze haalt graag de hoogst haalbare kwaliteit uit haar werk, perfectionista is her middle name.

De kennis die zij heeft opgedaan in het verleden door de verschillende banen maar voornamelijk uit haar eigen winkel en webshop, die zij 13 jaar heeft gehad, wil ze graag delen met andere ondernemers. Zij weet als geen ander waar ondernemers tegenaan lopen als het gaat om zichtbaar zijn.

Andere ondernemers helpen groeien met hun business is haar doel. Marjolijn denkt graag met jou mee om het hoogst haalbare uit jouw onderneming te halen.

Ze stelt jou vragen waardoor je gaat nadenken over jouw bedrijf, doelgroep, missie, visie, kernwaarden en wat jij wilt uitstralen. Samen met jouw input verzorgt ze een ijzersterke branding voor jouw bedrijf waar klanten niet meer omheen kunnen.

Doordat ze jouw huisstijl in grafische ontwerpen (logo, gifjes, banners, headers, posters, flyers, visitekaartjes, bedank kaartjes etc.) verwerk krijgt jouw bedrijf een goede positionering, herkenning, klantenbinding en meer omzet.

Wat anderen zeggen over Marjolijn: ze is een betrouwbaar persoon met humor, creatief, iemand die scherp is en een ander scherp houdt, iemand die zorgvuldig is en iemand die graag meedenkt oversituaties en denkt in oplossingen, hierin herken ik mijzelf ook goed.

va-experience-branding-contact-grafische-vormgeving
arrow_drop_up arrow_drop_down